Particpatie
bedrijventerreinen Nederland

Part 24

Veelgestelde vragen

31 januari 2017

In het kort

Heb je vragen over het gebruik van Part 24? Bekijk dan eerst eens of je vraag op deze pagina beantwoord wordt.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@part24.nl. De moderatoren van Part 24 zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!


Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Uit gebruiksvriendelijkheid werkt deze site zonder wachtwoorden. Je hoeft geen wachtwoord te onthouden om toegang te hebben tot de site. Bovendien vinden wij het veel veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij de privacy het beste waarborgen.

Inloggen kan nu door via de knop ‘aanmelden’ direct recht onder de menubalk je emailadres in te vullen. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarop je kunt klikken (een zogeheten login-token), waarna je ingelogd bent. Dit hoef je maar één keer te doen, want hierna blijf je bij elk volgend bezoek aan de site gewoon ingelogd!

Waarom is de inlog/registratielink maar 48 uur geldig?

Voor je eigen veiligheid is de link in de ontvangen e-mail maar 48 uur geldig. Na registratie herkent onze server telkens wanneer je inlogt weer dat jij het bent. Wel zo makkelijk!

Hoe veilig is deze site?

Part 24 neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze disclaimer.

De site werkt niet. Waar moet ik dit melden?

Het spijt ons dat je niet op de site kunt of dat bepaalde onderdelen niet werken. We willen dit snel oplossen. Graag ontvangen wij een email via info@part24.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. Ons team zit paraat om problemen zo snel mogelijk op te lossen!

Kan ik stemmen op mijn eigen voorstel?

Ja, je kunt eenmalig stemmen op je eigen voorstel.

Kan ik ook een stem uitbrengen zonder argument?

Ja hoor, dat kan! Maar het is slim om je stem toe te lichten, zodat andere bewoners jouw stem beter begrijpen en zij hierdoor makkelijker een eigen keuze kunnen maken.

Ik heb me vergist en wil mijn mening veranderen. Kan ik mijn stem en argument nog veranderen?

Ja hoor, dat kan! Door opnieuw op de stemknop ‘voor’ of ‘tegen’ te klikken kun je je stem aanpassen of ongedaan maken. Nadat je een argument geplaatst hebt, kun je deze wijzigen of verwijderen via de iconen in de rechterbovenhoek.

Hoe kom ik direct in contact?

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!